viernes, 21 de marzo de 2008

VIES VERDES - RUTA DEL CARRILET: Girona - Olot

Arribats a Girona amb el tren ahir a vespre només ens quedà temps per fer una volta pel casc antic, sopar i cercar algún lloc per dormir. Per a la nostra sorpresa ens hem aixecat dins un hivernadero del començament de la ruta que haviem de seguir. Qualque graciós ha esborrat un guió dels cartells que anam seguint, per tant tot el dia hem seguit la "Puta del Carrilet" i encara no l'hem trobada a hores d'ara.
La Ruta del Carrilet és una de les Vies Verdes que uneixen pobles a traves d'antigues vies de tren reutilitzades pel cicloturisme. En aquest cas el traçat unia Girona i Olot.
Demà iniciarem l'itinerari de la Ruta del Ferro i del Carbó d'Olot fins a Ripoll un altra traçat de Via Verda, emperó encara en trams en projecte i d'altres en construcció. Si podem vos ho tornarem a contar.

Per a més informació del que són les Vies Verdes entrau a www.viasverdes.com













1 comentario:

xtrahappy dijo...

holaaa!!! varem intentar deixar un comentari desde Agramon, però...sa cobertura ..."no es uno de los fuertes de ese pueblo".
Bé, deia una cosa aixi:
Atl.lots quina enveja que ens feis!!! quins paisatges que teniu!!
Noltros ...anam a ses processons de setmana santa!! resarem algo per que passeu un bon vespre i trobeu on dormir una mica bé.
Podeu anar pensant un cap de setmana per repetir qie en Pere i jo ens hem quedat amb ses ganes de venir :S

besiiitos.