jueves, 14 de agosto de 2008

Ruta dels Càtars: Coll de Puymorens - Comus

Aquesta no fou una de les millors nits que hem passat, el vent i la brusca feren que devers les 0'00 h. sortíssim de la tenda a fixar be els vents i tapar les beasses de les bicis.
El matí amenaça amb més mal temps, tot i que al final del vespre el vent es calmà.
Baixam del coll fins a l'Hospitalet per carretera ignorant la ruta proposada per la guia. Berenam al mateix poble i esperam que el temps s'obri un poc, i així és.

Feim l'ultim intent de refiar-nos de la guia pel fet que des de l'Hospitalet a Merens les Vals proposa una ruta de dificultat fàcil indicant que el recorregut total a peu es d'uns 0'500 km a la sortida de l'Hospitalet. A mig camí, decidim abandonar la ruta i seguir per carretera ja que els cops de les pedres al plats i els pedals es fan de cada vegada més perillosos.






Adalt, Ax-Les-Thermes

Arribam a Ax-Les-Thermes a hora de dinar. Val la pena fer-hi un volt. I despés de païr el dinar tornam a agafar les bicis per a pujar un altre de coll (coll de Chioula 1.431 m.)

Adalt, Comus




Adalt, Comus

Després del coll fins a Comus es tot costa per avall. Podríem definir l'etapa com una mescla de contrasts entre el bon i el mal temps, entre el patiment que ens donen les etapes de port de muntanya i en aquest cas, l'alegria de trobar un bon llit...

No hay comentarios: